Google

Google er den største søgemaskine, med over 200 millioner daglige søgninger worldwide. Da vi alle dagligt bruger Google, betyder det også at flere og flere virksomheder – kan se ideen i at være repræsenteret på Google.

Google har desuden lavet deres platform mobil venlig, hvilket betyder at alle nu kan foretage en hurtig søgning direkte fra mobilen, tablets m.m. – eksempelvis direkte fra sommerhuset eller hos svigermor. 

Mediaeksperten.dk tager udgangspunkt i din forretning, og vores specialister vejleder dig om hvordan din forretning skal være synlig på Google. Lige fra Lokalprofiler til Google Adwords annoncering.

Ønsker du at blive mere synlig på Google? Vi får dig online på 24 timer!

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om hvad vi kan gøre for din synlighed på Google, så kontakt os allerede i dag.

Sådan kan en Google specialist hjælpe med søgemaskineoptimering 

Placeringen på Google har stor betydning for markedsføringen af en virksomhed. Når den bliver ranket højt, vil flere kunder kunne få adgang til virksomhedens hjemmeside, og den vil blive mere synlig i søgeresultaterne på Google. Mediaeksperten.dk er en dansk internetvirksomhed og Google specialist, der specialiserer sig i, hvordan virksomheder kan opnå bedre søgeresultater på Google. I løbet af denne tekst kan du få konkret viden om, hvordan din virksomhed kan styrke dens digitale markedsføringsprofil og få indblik i, hvordan en Google specialist kan øge synligheden af din virksomhed overfor kunderne.

Derfor er en høj placering på Google vigtig

Helt grundlæggende handler den digitale placering om kvaliteten af den online markedsføring. Det er ikke nok for en virksomhed blot at oprette en hjemmeside. Det er også vigtigt, at den forholder sig til, hvordan den kan optimere sine muligheder for at opnå mere ’trafik’ fra potentielle kunder på nettet igennem Google. Med mulighed for at lade en professionel Google specialist skræddersy den bedste løsning, kan enhver type og størrelse af virksomhed få en større omsætning ved at styrke sin markedsføringsprofil på nettet. Globalt set er Google den største søgemaskine, som findes på nettet. Og med den digitale tidsalder er det afgørende, at virksomheder er repræsenteret netop her. Google har lavet deres digitale platform særlig brugervenlig til at blive brugt over mobilen. Dette højner fleksibiliteten hos forbrugerne, der således kan foretage en søgning fra både private og offentlige steder.

Søgemaskineoptimering handler om følgende effekter:

  • Styrkelse af den online markedsføring og dermed bedre kundeflow
  • Opnå større synlighed overfor potentielle kunder på nettet
  • Mulighed for øget omsætning
  • Styrke muligheder for mersalg
  • Optimere ’trafikken’ på virksomhedens hjemmeside
  • Sikring af at en virksomhed fungerer optimalt online

Hvem er Mediaeksperten.dk?

Vi er et team af online markedsføringsnørder, hvis produkt består i at styrke virksomheders profiler på nettet. Som Google specialist kan vi blandt andet hjælpe virksomheder med at styrke dens online markedsføring gennem skræddersyede løsninger og tæt samarbejde. Vores professionelle team består af nuancerede kompetencer, så det er muligt at sætte den medarbejder på en opgave, som en konkret virksomhed specifikt har brug for hjælp og rådgivning til. Derudover arbejdes der ud fra mange års erfaring med branchen og arbejdsområdet, så der er garanti for, at kvaliteten er i top.Uanset størrelse af virksomhed og dens budget kan vi være behjælpelige med at finde den rette strategi for at skabe større synlighed på nettet og mulighed for mere trafik på en virksomheds hjemmeside. Hos Mediaeksperten kan du som kunde være sikker på at få professionel rådgivning, da vores online marketing specialister er certificeret igennem en digital markedsføringsuddannelse, som er udbudt af Google. Opgaverne løses kompetent og målrettet ’i huset’ hos Mediaeksperten.dk, og der lægges stor vægt på samarbejdet med kunderne, som løbende bliver ajourført om et igangværende forløb.

Sådan kan en virksomhed opnå bedre søgeresultater

Når en virksomhed skal styrke sin online markedsføring, handler det om søgemaskineoptimering (også betegnet SEO). I praksis betyder det, at dele af en virksomheds hjemmeside skal tilpasses Googles retningslinjer, så hjemmesiden kan blive mere synlig. En Google specialist vil arbejde med både tekstindhold og søgeord og ikke mindst tætheden af søgeord. Det er muligt at lave en analyse af de mest markante søgeord, som hører til branchen og produkterne hos en bestemt virksomhed.  Derigennem kan de centrale søgeord identificeres og deres potentiale kan udnyttes i markedsføringssammenhænge.

En målrettet handlingsplan

Hos Mediaeksperten.dk bliver der lavet en målrettet handlingsplan omkring forbedring af en virksomheds online markedsføring. Denne strategi indeholder data, så der løbende kan holdes overblik over forløbet i form af både statistikker og rapportering. Vi har flere services i forhold til at styrke en virksomheds online markedsføring. Det kan blandt andet ske igennem Google Adwords annoncering. Med Google annoncering er det muligt at få flere kunder på kortere tid. Tiltag igennem kampagner kan skabe mere trafik på virksomhedens hjemmeside. Fra undersøgelser er det påvist, at en høj topplacering på Google har en stor betydning for, hvor stor procentdel af klik fra kunderne, en virksomhed får. Der er stor forskel på, om en virksomhed ligger enten i top-3 eller i top-10. Derfor kan det svare sig for en virksomhed, at den sætter fokus på SEO for at kunne opnå flere kundebesøg på sin hjemmeside og dermed kunne højne sin indtjening.  

Få en skræddersyet løsning med en Google specialist

Det vil være forskellige fra virksomhed til virksomhed, hvor stor den SEO-budget er. Uanset størrelsen af den kan der skabes den rette og bedste løsning til den pågældende virksomhed med hjælp og rådgivning fra en Google Specialist. Så længe en virksomhed eller et firma har en webside, er det muligt at benytte sig af at få rådgivning og skræddersyede markedsføringsløsninger her hos os. Uanset branche er det muligt at få hjælp til at optimere den online markedsføring, så virksomheden opnår større synlighed overfor kunderne på nettet.

Vi arbejder særskilt med hver enkelt virksomhed:

  • Der tages specifikt afsæt i den pågældende virksomhed og dens forretning
  • Der gives specialiseret vejledning med afsætning i den pågældende virksomhed og dens mulighed for at opnå en højere placering på Google
  • Den konkrete og individuelle vejledning giver specifikke markedsføringstiltag (fra lokalprofiler på Google til Google Adwords annoncering)
  • Virksomheden/kunden kan løbende følge udviklingen gennem statistik og rapportering

Sådan kommer du i gang med en professionel onlineløsning

En topplacering på den globale søgemaskine Google betyder, at en virksomhed opnår flere klik fra kunder. Det er muligt at kontakte Mediaeksperten.dk gennem dens hjemmeside, hvor der findes en særskilt formular, som enhver virksomhed kan udfylde og benytte sig af. Herigennem kan en virksomhed rette henvendelse med en konkret og specifik beskrivelse af det behov, som den har med hensyn til SEO for at opnå en højere placering på Google og ønsket om et større kundeflow. Foruden at få konkret sparring på hvordan en Google specialist kan hjælpe med online markedsføringstiltag, kan den derudover oplyse om de konkurrencedygtige priser. Hos os lægger vi vægt på samarbejdet med vores kunder, så der sammen med dem kan skabes den bedste løsning for hver enkelt kunde baseret på dens forretning.